Het Heem

Het Heem is een Dierenwinkel gelegen aan Polkestraat 8-A in Veldhoven.

Meer informatie over Het Heem in Veldhoven

Het Heem is een Dierenwinkel gelegen in Veldhoven op Polkestraat 8-A.

Het Heem uit Veldhoven hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij Het Heem op de juiste plek. Bij Het Heem kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Polkestraat 8-A in Veldhoven. Je kan Het Heem telefonisch bereiken op: 31 40 253 1017 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetheemveldhoven.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Het heem in Veldhoven is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in dierenbenodigdheden, vooral op het gebied van voeding. Ze hebben een groot assortiment voor verschillende dieren, zoals honden, katten, vogels, kippen, varkens en knaagdieren. Het heem biedt deskundig advies en goede service aan en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast zijn er verschillende merken beschikbaar in hun voedingslijn. Er wordt ook vermeld dat ze op bepaalde data gesloten zijn vanwege carnaval, vakantie en andere feestdagen. Buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om op afspraak bestellingen op te halen. Het contact kan worden gelegd via de contactgegevens op hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Het Heem of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Het Heem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Heem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Het Heem

Bezoekers bekeken ook