t Dierenhöfke

t Dierenhöfke is een Dierenwinkel gelegen aan Marisstraat 4 in Geleen.

Meer informatie over t Dierenhöfke in Geleen

t Dierenhöfke is een Dierenwinkel gelegen in Geleen op Marisstraat 4.

t Dierenhöfke uit Geleen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Geleen? Dan ben je bij t Dierenhöfke op de juiste plek. Bij t Dierenhöfke kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Marisstraat 4 in Geleen. Je kan t Dierenhöfke telefonisch bereiken op: 31 46 410 5555 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dierenhofke.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij 't Dierenhofke hebben ze jarenlange ervaring met huisdieren en geven ze advies op maat. Ze hebben een breed assortiment aan dierenvoeding, verzorgingsproducten en dierenverblijven. Ook bezorgen ze aan huis. In de winkel zijn knaagdieren, vogels, amfibieën en vissen te vinden. Ze bieden ook een breed assortiment aan voeding voor honden, katten, grootvee en knaagdieren. Daarnaast hebben ze blogs waarin ze antwoord geven op veelgestelde vragen. De visie van 't Dierenhofke is het welzijn van alle huisdieren te verbeteren en ze streven naar klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en persoonlijk advies. Er zijn ook tevreden klanten die reviews hebben geschreven. Je kunt contact opnemen via hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar t Dierenhöfke of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij t Dierenhöfke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Dierenhöfke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. t Dierenhöfke

Bezoekers bekeken ook