Discus Delfzijl / Discus Trimsalon

Discus Delfzijl / Discus Trimsalon is een Dierenwinkel gelegen aan Landstraat 58 in Delfzijl.

Meer informatie over Discus Delfzijl / Discus Trimsalon in Delfzijl

Discus Delfzijl / Discus Trimsalon is een Dierenwinkel gelegen in Delfzijl op Landstraat 58.

Discus Delfzijl / Discus Trimsalon uit Delfzijl hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Delfzijl? Dan ben je bij Discus Delfzijl / Discus Trimsalon op de juiste plek. Bij Discus Delfzijl / Discus Trimsalon kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Landstraat 58 in Delfzijl. Je kan Discus Delfzijl / Discus Trimsalon telefonisch bereiken op: 31 596 857 874 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.discus.nl/dierenwinkel/delfzijl

Op september 2023 las je op de website het volgende: Discus Delfzijl is een dierenwinkel gevestigd in het centrum van Delfzijl. Ze staan bekend om hun ruime assortiment, exclusieve voedingen en diepvries-vers vleesproducten. De winkel werkt samen met verschillende partijen, zoals Dokter Woof voor vaccinaties en chippen, en heeft een trimsalon voor vachtverzorging. Sinds februari 2018 zijn ze gevestigd op een nieuwe locatie aan de Landstraat 58, met gratis parkeergelegenheid. Ze bieden ook gepersonaliseerde penningen en hebben een nieuw merk kattenvoeding genaamd Riverwood. De winkel is actief op sociale media en heeft een klantenservice.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Discus Delfzijl / Discus Trimsalon of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Discus Delfzijl / Discus Trimsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Discus Delfzijl / Discus Trimsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Discus Delfzijl / Discus Trimsalon

Bezoekers bekeken ook