Duivenwereld XL

Duivenwereld XL is een Dierenwinkel gelegen aan Tullekensmolenweg 94 in Lieren.

Meer informatie over Duivenwereld XL in Lieren

Duivenwereld XL is een Dierenwinkel gelegen in Lieren op Tullekensmolenweg 94.

Duivenwereld XL uit Lieren hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Lieren? Dan ben je bij Duivenwereld XL op de juiste plek. Bij Duivenwereld XL kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Tullekensmolenweg 94 in Lieren. Je kan Duivenwereld XL telefonisch bereiken op: 31 55 506 1201 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.duivenwereldxl.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst wordt gemeld dat de verzendingen mogelijk vertraagd zijn vanwege drukte. Er worden ook verschillende nieuwe producten genoemd, zoals broedbakken, broedschalen, drinkpotten en fonteinen, die allemaal antibacterieel zijn met zilverionen. Daarna worden er ook populaire producten genoemd, zoals vloerroosters, rollen voor schuifdeuren, injectiespuiten en duivenmanden. Er wordt vermeld dat sommige producten niet op voorraad zijn, zoals duivenhouders en opleermanden. De tekst eindigt met de vermelding dat alles voor duiven verkrijgbaar is.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Duivenwereld XL of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Duivenwereld XL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duivenwereld XL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Duivenwereld XL

Bezoekers bekeken ook