Bult Petfood B.V.

Bult Petfood B.V. is een Dierenwinkel gelegen aan De Wolfsputten 7 in Aarle-Rixtel.

Meer informatie over Bult Petfood B.V. in Aarle-Rixtel

Bult Petfood B.V. is een Dierenwinkel gelegen in Aarle-Rixtel op De Wolfsputten 7.

Bult Petfood B.V. uit Aarle-Rixtel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Aarle-Rixtel? Dan ben je bij Bult Petfood B.V. op de juiste plek. Bij Bult Petfood B.V. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan De Wolfsputten 7 in Aarle-Rixtel. Je kan Bult Petfood B.V. telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.bult-pets.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: BULT GROUP is een nieuw merk van natuurlijke hondensnacks en traktaties. De snacks en kluiven van BULT worden gemaakt van vers vlees dat langzaam gedroogd wordt om de belangrijkste vitaminen en voedingsstoffen te behouden. Ze bieden een ruime selectie aan hondensnacks, worsten en traktaties, waaronder eco gedroogde sprotjes, kippenborst, gerookte varkensoren en varkensluchtpijp. Daarnaast hebben ze ook populaire producten zoals worst van eend, worst van rundvlees, trainer-snacks van runderpensen en trainer-snacks van eend. BULT is altijd op zoek naar nieuwe voeding en snacks voor honden en biedt daarom ook nieuwe producten aan, zoals eco gedroogde sprotjes, eco kipfilet, eco eendenborst en eco varkensdarm. Het bedrijf is gevestigd in Aarle-Rixtel en is te bereiken via telefoonnummer 0634605368 of e-mailadres info@bult-pets.nl.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Bult Petfood B.V. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Bult Petfood B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bult Petfood B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Bult Petfood B.V.

Bezoekers bekeken ook