HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer

HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer is een Dierenwinkel gelegen aan Hello Teds B.V, Doctor Willem Dreesweg 2 in Amstelveen.

Meer informatie over HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer in Amstelveen

HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer is een Dierenwinkel gelegen in Amstelveen op Hello Teds B.V, Doctor Willem Dreesweg 2.

HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer uit Amstelveen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Amstelveen? Dan ben je bij HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer op de juiste plek. Bij HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hello Teds B.V, Doctor Willem Dreesweg 2 in Amstelveen. Je kan HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://helloteds.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Teds is een producent van duurzaam hondenvoer dat gratis wordt thuisbezorgd vanaf €49. Het assortiment bestaat uit brokken, natvoer en snacks, allemaal gemaakt met black soldier. Het hondenvoer is CO2-positief en goed voor zowel de planeet als de hond. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals puppyvoer, adult voer, natvoer en semi-moist trainer. Teds biedt ook een proefpakket aan om het voer uit te proberen. Het bedrijf streeft naar minimale milieubelasting en compenseert de rest. Het hondenvoer wordt bereid met duurzame ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hoewel insecten worden gebruikt, is het voer niet vegetarisch. Teds hondenvoer heeft een heerlijke smaak en wordt door meer dan 95% van de honden verkozen boven andere merken. Het is verkrijgbaar bij verschillende winkels en er is een klantenservice beschikbaar voor vragen en hulp bij het overstappen. Teds is gevestigd in Nederland en biedt ook zakelijke mogelijkheden aan.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. HelloTeds B.V. Duurzaam Hondenvoer

Bezoekers bekeken ook