Handelsonderneming Boxem

Handelsonderneming Boxem is een Dierenwinkel gelegen aan De Hullen 1c in Annen.

Meer informatie over Handelsonderneming Boxem in Annen

Handelsonderneming Boxem is een Dierenwinkel gelegen in Annen op De Hullen 1c.

Handelsonderneming Boxem uit Annen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Annen? Dan ben je bij Handelsonderneming Boxem op de juiste plek. Bij Handelsonderneming Boxem kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan De Hullen 1c in Annen. Je kan Handelsonderneming Boxem telefonisch bereiken op: 31 592 465 687 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.handelsondernemingboxem.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Handelsonderneming Boxem is een winkel gespecialiseerd in dierenvoeders en -artikelen. Ze bieden producten aan voor verschillende categorieën zoals paarden, vogels, honden, katten, koeien en schapen. Enkele favoriete producten die ze aanbieden zijn zwarte haver, een voerton met schroefdeksel van 25 liter, tarwezemelen, geschoonde mais, lijnzaad, geschoonde gerst, gepunte haver en geplette haver. Daarnaast hebben ze recente nieuwsitems over onderwerpen zoals paarden verzorgen in de winter, honden die alleen thuis kunnen blijven en het stimuleren van een actieve kat. Ze bieden ook aanbiedingen aan en hebben een vertrouwd adres sinds 1986. Er is gratis bezorging binnen een straal van 30 km en er is volume korting mogelijk. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en er is contactinformatie beschikbaar.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Handelsonderneming Boxem of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Handelsonderneming Boxem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelsonderneming Boxem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Handelsonderneming Boxem

Bezoekers bekeken ook