De Molenwei

De Molenwei is een Dierenwinkel gelegen aan Sportlaan 11 in Bemmel.

Meer informatie over De Molenwei in Bemmel

De Molenwei is een Dierenwinkel gelegen in Bemmel op Sportlaan 11.

De Molenwei uit Bemmel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Bemmel? Dan ben je bij De Molenwei op de juiste plek. Bij De Molenwei kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Sportlaan 11 in Bemmel. Je kan De Molenwei telefonisch bereiken op: 31 481 461 258 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.demolenwei.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Molenwei is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diervoeding en ruitersportartikelen. Ze bieden een breed scala aan voedingsadvies op maat en leveren aan particulieren, manege's, dierenartsen, stoeterijen en hobbyboeren in de regio Gelderland. Ze hebben diverse soorten ruwvoer en strooisel in hun assortiment, evenals bekende merken zoals Havens, Pavo, Marstall en Cavalor. Daarnaast hebben ze ook hun eigen private label voeding, die is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. De Molenwei heeft ook een uitgebreide ruitershop op de bovenverdieping van hun pand. Het bedrijf bestaat al sinds begin vorige eeuw en heeft zich aangepast aan moderne technieken en veranderende vraag, maar is nog steeds trouw gebleven aan hun ambachtelijke mengvoeders en hoogwaardige kwaliteit. Ze leveren wekelijks voer aan boeren, stalhouders en particulieren en hebben alles in huis voor huisdieren. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op zondag en feestdagen is het bedrijf gesloten. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0481-461258 of e-mailadres demolenwei@hotmail.com. Het adres is Sportlaan 11, 6681 CD Bemmel.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar De Molenwei of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij De Molenwei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Molenwei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. De Molenwei

Bezoekers bekeken ook