de Koperwiek

de Koperwiek is een Dierenwinkel gelegen aan Oosterburen 55 in Midsland.

Meer informatie over de Koperwiek in Midsland

de Koperwiek is een Dierenwinkel gelegen in Midsland op Oosterburen 55.

de Koperwiek uit Midsland hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Midsland? Dan ben je bij de Koperwiek op de juiste plek. Bij de Koperwiek kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oosterburen 55 in Midsland. Je kan de Koperwiek telefonisch bereiken op: 31 562 769 004 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dekoperwiekterschelling.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Koperwiek Terschelling is een dier- en tuincentrum dat sinds april 2012 gevestigd is in Midsland. Het bedrijf is begonnen als kleine dierenwinkel, maar is inmiddels groter geworden en heeft een uitgebreider assortiment. In 2019 is het pand verbouwd, waardoor de winkel drie keer zo groot is geworden. De Koperwiek biedt een groot en leuk assortiment aan voor eilanders en eilandgasten. Ze accepteren ook volle spaarkaarten van Renske Natuurlijke Diervoeding, waarbij volle kaarten ingewisseld kunnen worden voor korting op Renske producten. Daarnaast verkopen ze verschillende soorten perkgoed en vaste planten, met wekelijkse verse aanvoer vanaf de kwekerij. Boom- en struikgoed gaat voornamelijk op bestelling. De openingstijden zijn maandag tot vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar de Koperwiek of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij de Koperwiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Koperwiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. de Koperwiek

Bezoekers bekeken ook