Hertog Diervoeders

Hertog Diervoeders is een Dierenwinkel gelegen aan Molenstraat 8 in Rhenen.

Meer informatie over Hertog Diervoeders in Rhenen

Hertog Diervoeders is een Dierenwinkel gelegen in Rhenen op Molenstraat 8.

Hertog Diervoeders uit Rhenen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rhenen? Dan ben je bij Hertog Diervoeders op de juiste plek. Bij Hertog Diervoeders kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Molenstraat 8 in Rhenen. Je kan Hertog Diervoeders telefonisch bereiken op: 31 317 613 820 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hertog-diervoeders-rhenen.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij Bezorgservice Rhenen kun je elke donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur je bestelling laten bezorgen. Deze bezorgservice geldt ook voor Achterberg en Elst. Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven tot donderdag 12.00 uur. Er is een aanbieding voor krabtonnen in de kleur bruin. De krabtonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een afhaalprijs. Er is ook een krabpaal beschikbaar met een uniek hoekdesign. Voor honden zijn er Kong Ballistic Llamas en Whimzees tandenborstels beschikbaar. Verder zijn er speelhengels voor katten en hondenkussens van Lex en Max. Ook is er een spot-on middel tegen vlooien en teken voor honden en katten verkrijgbaar. Tot slot is er een karperhengel van Elite in de aanbieding. Bij de dierenspeciaalzaak in Rhenen kun je terecht voor een ruim assortiment aan dierbenodigdheden en accessoires voor zowel gezelschapsdieren als vee. Ze werken met bekende merken samen en hebben ook een eigen label voor honden- en kattenvoer. Op de website vind je meer informatie over het assortiment en de lopende acties.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hertog Diervoeders of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hertog Diervoeders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hertog Diervoeders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hertog Diervoeders

Bezoekers bekeken ook