Snuffle

Snuffle is een Dierenwinkel gelegen aan Watermolenstraat 2 in Rijsbergen.

Meer informatie over Snuffle in Rijsbergen

Snuffle is een Dierenwinkel gelegen in Rijsbergen op Watermolenstraat 2.

Snuffle uit Rijsbergen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rijsbergen? Dan ben je bij Snuffle op de juiste plek. Bij Snuffle kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Watermolenstraat 2 in Rijsbergen. Je kan Snuffle telefonisch bereiken op: 31 6 54274163 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.snuffle.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de Snuffle-shop kun je diverse producten bestellen voor je hond of kat, evenals voor jezelf. Er worden regelmatig leuke producten aan de shop toegevoegd. Sommige producten, zoals de Natuurlijke EM-tekenbanden en Snuffle-matten, worden na bestelling met de hand vervaardigd en hebben daarom een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Producten uit de voorraad worden binnen 1 à 2 werkdagen geleverd. Bij bestellingen boven de €50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je 2 of meer artikelen in één keer bestelt, krijg je 10% korting op je bestelling met de kortingscode: 002-SNUFFLE-10. Betaling kan vooruit worden gedaan door het bedrag over te boeken na ontvangst van de orderbevestiging en factuur via e-mail.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Snuffle of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Snuffle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snuffle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Snuffle

Bezoekers bekeken ook