D.S.Z. Hondentrimsalon Janice

D.S.Z. Hondentrimsalon Janice is een Dierentrimmer gelegen aan Scharnestraat 22 in Sneek.

Meer informatie over D.S.Z. Hondentrimsalon Janice in Sneek

D.S.Z. Hondentrimsalon Janice is een Dierentrimmer gelegen in Sneek op Scharnestraat 22.

D.S.Z. Hondentrimsalon Janice uit Sneek hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierentrimmer in de buurt van Sneek? Dan ben je bij D.S.Z. Hondentrimsalon Janice op de juiste plek. Bij D.S.Z. Hondentrimsalon Janice kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierentrimmer is gelegen aan Scharnestraat 22 in Sneek. Je kan D.S.Z. Hondentrimsalon Janice telefonisch bereiken op: 31 515 423 636 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dsz-hondentrimsalon-janice.business.site/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Het Hondentrimsalon Janice heeft aangekondigd dat vanaf 5 juni klanten weer op de gebruikelijke manier welkom zijn in de trimsalon. Eerdere maatregelen rondom COVID-19 komen te vervallen, maar de basisregels gelden nog steeds. Sinds april moeten klanten zich bij de voordeur melden door op de bel te drukken. Voor klanten van de dierenspeciaalzaak verandert er niets. Vanwege de COVID-19 maatregelen is er momenteel geen koopavond op donderdag. De tekst bevat verder informatie over ervaringen, een galerij en contactgegevens zoals het adres en de openingstijden van het trimsalon.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar D.S.Z. Hondentrimsalon Janice of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij D.S.Z. Hondentrimsalon Janice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D.S.Z. Hondentrimsalon Janice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. D.S.Z. Hondentrimsalon Janice

Bezoekers bekeken ook