Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen

Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen is een Dierenwinkel gelegen aan Hoogstraat 337 in Eindhoven.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen in Eindhoven

Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen is een Dierenwinkel gelegen in Eindhoven op Hoogstraat 337.

Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen uit Eindhoven hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hoogstraat 337 in Eindhoven. Je kan Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen telefonisch bereiken op: 31 40 251 9572 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://pierrebeelen.wordpress.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Pierre Beelen Dierenspeciaalzaak Hengelsport is een winkel die een uitgebreid assortiment aanbiedt voor honden, katten, konijnen/knaagdieren, vogels, aquaria, reptielen en hengelsport. Ze hebben het hele jaar door afprijzingen en acties, en bieden klantenkaarten aan voor kortingen op honden- en kattenvoer. De winkel heeft ook deskundig advies en verkoopt merken zoals PUUR, Ropadog, Exil, Bayer, Frontline, Beaphar en Jean Peau. Voor honden bieden ze advies voor vacht-, darm- en gebitsproblemen. Voor katten hebben ze geschikte voeding voor alle leeftijdsfasen en merken zoals Almo Nature, Schesir, Royal Canin en Jarco Veterinair. Ze hebben ook een assortiment voor konijnen/knaagdieren, vogels, koudwateraquaria, tropische aquaria, hengelsport en reptielen. Voor hengelsport hebben ze een ruim assortiment aan hengelsportartikelen en verstrekken ze vergunningen van Hengelsportvereniging De Rietvoorn en Philips Hengelsport Vereniging. Ze verkopen ook levend voer en diepvriesvoer voor reptielen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen

Bezoekers bekeken ook