Cat & Dog Shop

Cat & Dog Shop is een Dierenwinkel gelegen aan Wierbalg 2308 in Julianadorp.

Meer informatie over Cat & Dog Shop in Julianadorp

Cat & Dog Shop is een Dierenwinkel gelegen in Julianadorp op Wierbalg 2308.

Cat & Dog Shop uit Julianadorp hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Julianadorp? Dan ben je bij Cat & Dog Shop op de juiste plek. Bij Cat & Dog Shop kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Wierbalg 2308 in Julianadorp. Je kan Cat & Dog Shop telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.catanddogshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst wordt gepromoot om een EK hondenshirt te bestellen bij de Cat & Dog shop. Als de bestelling onder een bepaald bedrag valt, wordt er 4,95 euro aan bezorgkosten in rekening gebracht. De bezorging wordt gedaan via PostNL. Daarnaast wordt er vermeld dat de Cat & Dog shop de hond Omar heeft geadopteerd van stichting Leeuw. Verder zijn er verschillende aanbiedingen te vinden in de shop, zoals een portemonnee voor fluff kittens, een LED halsband die oplaadbaar is via USB, en diverse andere producten zoals een koelmat en een hondenloopplank. Het adres van de Cat & Dog shop is Wierbalg 2308, 1788 VE Julianadorp. Het KVK-nummer is 37139388 en het BTW-nummer is NL002074696B18. Het bankrekeningnummer is NL15 RABO 0322819180. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via info@catanddogshop.nl of telefonisch via 06-42865135. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Cat & Dog Shop of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Cat & Dog Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cat & Dog Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Cat & Dog Shop

Bezoekers bekeken ook