Kleindierenshow "Midden Veluwe"

Kleindierenshow "Midden Veluwe" is een Dierenwinkel gelegen aan Zuster Klijnstralaan 99 in Ugchelen.

Meer informatie over Kleindierenshow "Midden Veluwe" in Ugchelen

Kleindierenshow "Midden Veluwe" is een Dierenwinkel gelegen in Ugchelen op Zuster Klijnstralaan 99.

Kleindierenshow "Midden Veluwe" uit Ugchelen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Ugchelen? Dan ben je bij Kleindierenshow "Midden Veluwe" op de juiste plek. Bij Kleindierenshow "Midden Veluwe" kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Zuster Klijnstralaan 99 in Ugchelen. Je kan Kleindierenshow "Midden Veluwe" telefonisch bereiken op: 31 6 31292243 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kleindierenshowmiddenveluwe.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De jaarlijkse Kleindierenshow "Midden Veluwe" stopt met het organiseren van de show vanwege een tekort aan vrijwilligers en het niet kunnen vervullen van bestuurlijke functies. Het besluit is genomen in overleg met de drie aangesloten verenigingen en de stichting Kleindierenshow "Midden Veluwe" zal formeel worden opgeheven. Het stoppen van de show is een moeilijke beslissing, maar het is niet langer verantwoord om een show van deze omvang te organiseren. Het is spijtig dat er een einde komt aan een show die veel waardering kreeg van inzenders, speciaalclubs en keurmeesters.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Kleindierenshow "Midden Veluwe" of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Kleindierenshow "Midden Veluwe"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleindierenshow "Midden Veluwe" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Kleindierenshow “Midden Veluwe”

Bezoekers bekeken ook