Bea's Dierenboetiek

Bea's Dierenboetiek is een Dierenwinkel gelegen aan Gierstraat 60-64 in Haarlem.

Meer informatie over Bea's Dierenboetiek in Haarlem

Bea's Dierenboetiek is een Dierenwinkel gelegen in Haarlem op Gierstraat 60-64.

Bea's Dierenboetiek uit Haarlem hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Bea's Dierenboetiek op de juiste plek. Bij Bea's Dierenboetiek kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Gierstraat 60-64 in Haarlem. Je kan Bea's Dierenboetiek telefonisch bereiken op: 31 23 532 4802 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.beasdierenboetiek.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bea's Dierenboetiek is een gezellige winkel in Haarlem die sinds 1933 het beste voor uw huisdier wil bieden. Ze hebben een breed assortiment met producten voor katten, vogels, honden, vissen en knaagdieren. De boetiek is opgericht door A.J. Leurs Sr, die eerst een duivenvoeding en duivenartikelen speciaalzaak had en later Bea's Dierenboetiek opende. Na het overlijden van A.J. Leurs Jr heeft zijn vrouw Bea Leurs-Schutter de winkel draaiende gehouden, samen met hun dochters. Het assortiment van Bea's Dierenboetiek bestaat onder andere uit voeding, snacks, speeltjes en accessoires voor verschillende huisdieren. Ze geven graag advies en hebben een goede reputatie opgebouwd in de regio Kennemerland. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Bea's Dierenboetiek of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Bea's Dierenboetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bea's Dierenboetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Bea’s Dierenboetiek

Bezoekers bekeken ook