Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon

Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon is een Dierenwinkel gelegen aan Kerklaan 8 in Ermelo.

Meer informatie over Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon in Ermelo

Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon is een Dierenwinkel gelegen in Ermelo op Kerklaan 8.

Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon uit Ermelo hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Ermelo? Dan ben je bij Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon op de juiste plek. Bij Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kerklaan 8 in Ermelo. Je kan Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon telefonisch bereiken op: 31 341 556 599 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hondenhobby.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Hondenhobby is al meer dan 35 jaar een bekende naam in Ermelo en omgeving. Sinds 2002 heeft de winkel zich ontwikkeld tot een paradijs voor hondenliefhebbers. Sinds 1 juni 2018 is de winkel verhuisd naar een nieuw pand "om de hoek" van het oude pand. In het nieuwe pand is er onder andere een wasstraat voor honden, een trimsalon en een indoor trainingshal. Daarnaast biedt de winkel advies over voer, speeltjes en manden. Ook hebben ze een uitgebreide collectie trainingsattributen voor jachthonden. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Voor vragen en opmerkingen kan er contact worden opgenomen via mail, telefoon of een bezoek aan de winkel.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon

Bezoekers bekeken ook