TilPellets BV

TilPellets BV is een Dierenwinkel gelegen aan Hoofdweg 112 in Eelde.

Meer informatie over TilPellets BV in Eelde

TilPellets BV is een Dierenwinkel gelegen in Eelde op Hoofdweg 112.

TilPellets BV uit Eelde hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eelde? Dan ben je bij TilPellets BV op de juiste plek. Bij TilPellets BV kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hoofdweg 112 in Eelde. Je kan TilPellets BV telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.tilpellets.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: TilPellets is een nieuw diervoederbedrijf dat zich richt op het milieuvriendelijk produceren van hooi- en stroproducten. Ze maken producten zoals hooipellets, hooibrokken, hooibriketten, hooibonbons en strokorrels van de beste kwaliteit kruidenhooi. Het hooi en stro wordt op het land al verwerkt tot brokken, briketten, bonbons of korrels om het schadelijke transport van hooi- of strobalen te vermijden. De producten bevatten geen extra toevoegingen en worden streng gecontroleerd op schadelijke planten en kruiden. Ze zijn veilig en natuurlijk voor paarden, ezels, schapen, geiten, konijnen, cavia's en kunnen ook gebruikt worden als bodembedekking voor stallen of kattenbakvulling. De klanten van TilPellets bestaan uit kinderboerderijen, kleinveehouders, dierenspeciaalzaken en dierenliefhebbers. Meer informatie over de CO2-neutrale productie en klanttevredenheid is te vinden op hun website, waar de producten ook online gekocht kunnen worden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar TilPellets BV of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij TilPellets BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TilPellets BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. TilPellets BV

Bezoekers bekeken ook