Almere

Almere is een Dierenwinkel gelegen aan Max Planckstraat 33 in Almere.

Meer informatie over Almere in Almere

Almere is een Dierenwinkel gelegen in Almere op Max Planckstraat 33.

Almere uit Almere hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Almere? Dan ben je bij Almere op de juiste plek. Bij Almere kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Max Planckstraat 33 in Almere. Je kan Almere telefonisch bereiken op: 31 6 48134452 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.handmadebypatty.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In deze tekst gaat het over de website Handmade By Patty, waar je handgemaakte producten kunt kopen. Er is een ruim assortiment aan hondenriemen, zomerartikelen, tekenbanden, voertasjes, snuffelmatten, speelgoed, halsbanden en gepersonaliseerde producten. Je kunt veilig betalen met IDEAL en bij bestellingen boven de €75 is de verzending gratis. Op alle zomerartikelen is er momenteel 15% korting. Als je hulp nodig hebt bij een bestelling of vragen hebt over een product, kun je contact opnemen via WhatsApp of e-mail. De contactgegevens van Handmade By Patty zijn te vinden op de website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Almere of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Almere? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almere het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Almere

Bezoekers bekeken ook