Fenee Pets

Fenee Pets is een Dierenwinkel gelegen aan Generaal Hodgesstraat 13 in Maastricht.

Meer informatie over Fenee Pets in Maastricht

Fenee Pets is een Dierenwinkel gelegen in Maastricht op Generaal Hodgesstraat 13.

Fenee Pets uit Maastricht hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Fenee Pets op de juiste plek. Bij Fenee Pets kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Generaal Hodgesstraat 13 in Maastricht. Je kan Fenee Pets telefonisch bereiken op: 31 6 13581523 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://feneegroup.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De tekst geeft informatie over hondenvoer, nat voer en snacks voor honden, hondenspeelgoed en verzorging, kattenvoer, nat voer en snacks voor katten, en kattenspeelgoed en verzorging. Er worden ook deals aangeboden. Daarna wordt er specifieke informatie gegeven over natuurlijk hondenvoer en worden verschillende producten voor honden genoemd. Vervolgens wordt er informatie gegeven over het beste voer voor katten en worden verschillende producten voor katten genoemd. Tot slot wordt er vermeld dat de voeding is ontworpen door dierenartsen en voedingsdeskundigen en dat er natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Men kan zich abonneren om nieuws en kortingen te ontvangen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Fenee Pets of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Fenee Pets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fenee Pets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Fenee Pets

Bezoekers bekeken ook