DjajaPets

DjajaPets is een Dierenwinkel gelegen aan Rembrandtstraat 26 in Alkmaar.

Meer informatie over DjajaPets in Alkmaar

DjajaPets is een Dierenwinkel gelegen in Alkmaar op Rembrandtstraat 26.

DjajaPets uit Alkmaar hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij DjajaPets op de juiste plek. Bij DjajaPets kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Rembrandtstraat 26 in Alkmaar. Je kan DjajaPets telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://djajapets.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: DjajaPets is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op natuurlijke voeding, gezonde snacks en producten van hoge kwaliteit. Ze verkopen onder andere natuurlijke hondenvoeding van het merk Carnilove, zoals de varianten Salmon Adult en Reindeer Adult. Daarnaast bieden ze ook koelmatten aan voor honden om af te koelen in de zomer. Als ze een bepaald merk of product niet verkopen, kunnen klanten contact met hen opnemen en zullen ze kijken of ze het alsnog kunnen aanbieden. Bestellingen vanaf €5 worden gratis verzonden in Noord-Holland, met uitzondering van Texel. DjajaPets is een duurzame dierenwinkel gevestigd in Alkmaar en biedt ook Acana hondenvoeding en kattenvoeding aan. Klanten kunnen zich ook abonneren voor maandelijkse persoonlijke aanbiedingen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar DjajaPets of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij DjajaPets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DjajaPets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. DjajaPets

Bezoekers bekeken ook