Yardic

Yardic is een Dierenwinkel gelegen aan Wolphaertsbocht 43 in Rotterdam.

Meer informatie over Yardic in Rotterdam

Yardic is een Dierenwinkel gelegen in Rotterdam op Wolphaertsbocht 43.

Yardic uit Rotterdam hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Yardic op de juiste plek. Bij Yardic kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Wolphaertsbocht 43 in Rotterdam. Je kan Yardic telefonisch bereiken op: 31 10 495 3510 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yardic.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Yardic is een dierenspeciaalzaak in Rotterdam-Zuid, gevestigd op de Wolphaertsbocht 43-45. Ze hebben een breed assortiment aan producten voor honden, katten, vogels, vissen, konijnen en knaagdieren. Yardic heeft ook een eigen merk honden- en kattenvoeding en maakt zelf hondenkoekjes en hondenijs. In de winkel is ook een Dogwash aanwezig, waar honden gewassen kunnen worden. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij de dierenartsenpraktijk van D.C.I. van der Star, waarmee Yardic samenwerkt. Voor vragen, afspraken en bestellingen zijn ze telefonisch bereikbaar op 010 495 35 10 (algemene vragen) en 010 495 47 68 (dierenarts). Meer informatie over de voorwaarden en het privacybeleid is te vinden op hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Yardic of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Yardic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yardic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Yardic

Bezoekers bekeken ook