Vissers Petshop & Petcare

Vissers Petshop & Petcare is een Dierenwinkel gelegen aan Huijbergseweg 36 in Hoogerheide.

Meer informatie over Vissers Petshop & Petcare in Hoogerheide

Vissers Petshop & Petcare is een Dierenwinkel gelegen in Hoogerheide op Huijbergseweg 36.

Vissers Petshop & Petcare uit Hoogerheide hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Hoogerheide? Dan ben je bij Vissers Petshop & Petcare op de juiste plek. Bij Vissers Petshop & Petcare kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Huijbergseweg 36 in Hoogerheide. Je kan Vissers Petshop & Petcare telefonisch bereiken op: 31 164 620 207 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.visserspetshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Vissers Petshop is een familiebedrijf dat al sinds 1890 bestaat en gespecialiseerd is in vogelvoeders, duivenvoeders en levende vogels. Tegenwoordig bieden ze ook een groot assortiment dierenartsvoeding aan, zoals Royal Canin Veterinary, Hills Veterinary en Happy Vet, voor huisdieren met speciale voedingsbehoeften. Naast de winkel in Hoogerheide, waar ook een dierenartsenpraktijk is gevestigd, biedt Vissers Petshop ook eerstelijns diergeneeskunde, consulten en bestrijdingsmiddelen tegen parasieten en medicijnen. Ze hebben ook aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen en bieden de mogelijkheid om online diepvries voeding te bestellen voor honden en katten. Daarnaast vragen ze aandacht voor preventieve maatregelen in verband met het coronavirus.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Vissers Petshop & Petcare of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Vissers Petshop & Petcare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vissers Petshop & Petcare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Vissers Petshop & Petcare

Bezoekers bekeken ook