VDKRoeven

VDKRoeven is een Veevoerhandel gelegen aan Rooth 22 in Maasbree.

Meer informatie over VDKRoeven in Maasbree

VDKRoeven is een Veevoerhandel gelegen in Maasbree op Rooth 22.

VDKRoeven uit Maasbree hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Veevoerhandel in de buurt van Maasbree? Dan ben je bij VDKRoeven op de juiste plek. Bij VDKRoeven kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Veevoerhandel is gelegen aan Rooth 22 in Maasbree. Je kan VDKRoeven telefonisch bereiken op: 31 77 465 1682 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://vdkroeven.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: VDK Roeven is een kwekerij en groothandel in prooi- en voedseldieren. Ze leveren aan winkels, groothandels, dierentuinen en kwekerijen in Nederland en daarbuiten. Ze hebben eigen geconditioneerd vervoer om de insecten in goede conditie te leveren, maar verzending via pakketdienst is ook mogelijk. Daarnaast leveren ze LOBO hondenvoeding aan bedrijven en particulieren, geschikt voor elk hondenras. Op dit moment wordt er aan hun website gewerkt, dus voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via telefoonnummer of e-mailadres. VDK Roeven biedt ook meelwormen, krekels, sprinkhanen, prooidieren en Topinsect als voeding voor vogels en reptielen. Ze verzorgen transport in Nederland en Duitsland.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar VDKRoeven of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij VDKRoeven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VDKRoeven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. VDKRoeven

Bezoekers bekeken ook