VDH Dierenverblijven

VDH Dierenverblijven is een Dierenwinkel gelegen aan Oude Veensegrindweg 19 in Rhenen.

Meer informatie over VDH Dierenverblijven in Rhenen

VDH Dierenverblijven is een Dierenwinkel gelegen in Rhenen op Oude Veensegrindweg 19.

VDH Dierenverblijven uit Rhenen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rhenen? Dan ben je bij VDH Dierenverblijven op de juiste plek. Bij VDH Dierenverblijven kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oude Veensegrindweg 19 in Rhenen. Je kan VDH Dierenverblijven telefonisch bereiken op: 31 6 49893855 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vdhdierenverblijven.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: VDH Dierenverblijven is een specialist op het gebied van dierverblijven. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige dierenverblijven, die indien gewenst op maat gemaakt kunnen worden. Peter van den Herik is de eigenaar en heeft zelf diverse dieren gehouden, waardoor hij goed weet wat een comfortabel dierenverblijf moet hebben. Ze bieden showmodellen aan die bekeken kunnen worden en staan open voor het bespreken van de mogelijkheden. Voor meer informatie kunnen ze worden gecontacteerd via e-mail of telefoon.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar VDH Dierenverblijven of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij VDH Dierenverblijven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VDH Dierenverblijven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. VDH Dierenverblijven

Bezoekers bekeken ook