The Loempie

The Loempie is een Dierenwinkel gelegen aan Willibrorduslaan 64 in Valkenswaard.

Meer informatie over The Loempie in Valkenswaard

The Loempie is een Dierenwinkel gelegen in Valkenswaard op Willibrorduslaan 64.

The Loempie uit Valkenswaard hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Valkenswaard? Dan ben je bij The Loempie op de juiste plek. Bij The Loempie kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Willibrorduslaan 64 in Valkenswaard. Je kan The Loempie telefonisch bereiken op: 31 6 15499930 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.theloempie.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: The Loempie is een online winkel die unieke en kleurrijke ontwerpen aanbiedt voor huisdieren. Het werd opgericht door Lily Tijssen, een trotse CavMom van de tweeling Blenheim Cavalier, Loempieta en Gracie. Lily begon met het naaien van spullen voor haar huisdieren, maar al snel besloot ze haar creaties te delen en online te verkopen. De producten van The Loempie zijn gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en worden met de hand gemaakt in Valkenswaard, Nederland. The Loempie is een geregistreerd handelsmerk.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar The Loempie of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij The Loempie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Loempie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. The Loempie

Bezoekers bekeken ook