Capadi

Capadi is een Dierenbeheer gelegen aan Buru 42-25 in Barneveld.

Meer informatie over Capadi in Barneveld

Capadi is een Dierenbeheer gelegen in Barneveld op Buru 42-25.

Capadi uit Barneveld hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenbeheer in de buurt van Barneveld? Dan ben je bij Capadi op de juiste plek. Bij Capadi kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenbeheer is gelegen aan Buru 42-25 in Barneveld. Je kan Capadi telefonisch bereiken op: 31 6 51354297 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://capadi.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Capadi is een bedrijf dat hippische dienstverlening aanbiedt. Ze begrijpen dat de zorg voor je paard nooit stil staat en bieden daarom verschillende diensten aan. Het bedrijf is eigendom van Jacolien en is geregistreerd onder KvK-nummer 84794771. Ze hebben ook een BTW-id met nummer NL004014567B15.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Capadi of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Capadi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Capadi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Capadi

Bezoekers bekeken ook