Terrated

Terrated is een Dierenwinkel gelegen aan Hofveen 3 in Eibergen.

Meer informatie over Terrated in Eibergen

Terrated is een Dierenwinkel gelegen in Eibergen op Hofveen 3.

Terrated uit Eibergen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eibergen? Dan ben je bij Terrated op de juiste plek. Bij Terrated kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hofveen 3 in Eibergen. Je kan Terrated telefonisch bereiken op: 31 6 29343220 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.terrated.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Terrated.nl is gespecialiseerd in natuurlijke inrichtingsmateriaal voor het houden van pijlgifkikkers. Ze bieden basisproducten aan voor zowel particulieren, hobbykwekers als vakhandel tegen schappelijke prijzen. Het is mogelijk om de showroom te bezoeken, maar alleen op afspraak. Daarnaast leveren ze ook aan buitenlandse klanten, zowel individuen als bedrijven. Voor deze klanten is het handig om eerst een e-mail met wensen te sturen. Echter, na de Brexit is het helaas niet mogelijk om naar het Verenigd Koninkrijk te verzenden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Terrated of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Terrated? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terrated het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Terrated

Bezoekers bekeken ook