Bobba Bars

Bobba Bars is een Dierenwinkel gelegen aan Havezathenlaan 102 in Roden.

Meer informatie over Bobba Bars in Roden

Bobba Bars is een Dierenwinkel gelegen in Roden op Havezathenlaan 102.

Bobba Bars uit Roden hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Roden? Dan ben je bij Bobba Bars op de juiste plek. Bij Bobba Bars kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Havezathenlaan 102 in Roden. Je kan Bobba Bars telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bobba-bars.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bobba Bars biedt 100% natuurlijke vachtverzorgingsproducten aan, zoals de Bobba Bars Originals, met varianten zoals Lavender, Chamomile en Rosemary. Het bedrijf verzendt de producten en biedt ook retourmogelijkheden aan. Klanten kunnen contact opnemen voor meer informatie. Daarnaast biedt Bobba Bars handgemaakte zeepbakjes aan om de levensduur van de Bobba Bars te verlengen. Deze zeepbakjes zijn gemaakt van keramiek of hout en hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Op de website zijn ook ervaringen van klanten te vinden, zoals die van Yanna Van Neder, Maria Tsafka, Fenne en Natascha. Bobba Bars heeft ook een blog waarin onderwerpen worden besproken zoals welke hondenshampoo geschikt is bij Giardia en shampoo voor honden met huidproblemen. Het bedrijf is actief op social media en biedt klantenservice aan.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Bobba Bars of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Bobba Bars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bobba Bars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Bobba Bars

Bezoekers bekeken ook