SpeciMal.nl

SpeciMal.nl is een Dierenwinkel gelegen aan Kapelweg 35 in Heerlen.

Meer informatie over SpeciMal.nl in Heerlen

SpeciMal.nl is een Dierenwinkel gelegen in Heerlen op Kapelweg 35.

SpeciMal.nl uit Heerlen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij SpeciMal.nl op de juiste plek. Bij SpeciMal.nl kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kapelweg 35 in Heerlen. Je kan SpeciMal.nl telefonisch bereiken op: 31 6 84906801 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.specimal.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Specimal.nl is een online dierenwinkel gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding. Ze bieden onder andere droogvoer, vers vlees (kvv) en natuurlijke gedroogde snacks aan. Ze hebben ook een ruim assortiment aan hondenspeelgoed. Specimal.nl is de partner en distributeur van Degomeat België en levert al zes jaar hoogwaardige diepvriesvoeding voor honden en katten in Nederland. Ze benadrukken het belang van rauw vlees voor honden, omdat dit beter past bij hun natuurlijke voedingsbehoeften. Specimal.nl biedt ook advies op maat aan en is bereikbaar via live chat, app of contactformulier. Daarnaast hebben ze diverse categorieën en een voordeelmail waar klanten zich voor kunnen inschrijven. Het maken van een account op Specimal.nl is eenvoudig.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar SpeciMal.nl of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij SpeciMal.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SpeciMal.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. SpeciMal.nl

Bezoekers bekeken ook