Gerbil Fokkerij Queenies

Gerbil Fokkerij Queenies is een Dierenwinkel gelegen aan Ambachtenstraat 19 in Oudenbosch.

Meer informatie over Gerbil Fokkerij Queenies in Oudenbosch

Gerbil Fokkerij Queenies is een Dierenwinkel gelegen in Oudenbosch op Ambachtenstraat 19.

Gerbil Fokkerij Queenies uit Oudenbosch hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Oudenbosch? Dan ben je bij Gerbil Fokkerij Queenies op de juiste plek. Bij Gerbil Fokkerij Queenies kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Ambachtenstraat 19 in Oudenbosch. Je kan Gerbil Fokkerij Queenies telefonisch bereiken op: 31 85 250 0287 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.queenies.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Gerbilfokkerij Queenies is een gerbilfokkerij in Nederland die zich richt op het fokken van Mongoolse gerbils. Ze hebben maximaal 4 fokkoppeltjes en bieden de gerbils een beschermde opvoeding, waardoor ze al handtam zijn als ze bij de klant komen. Naast de fokkerij hebben ze ook een webshop waar terrariums, voeding, drinkflessen, voerbakjes, speeltjes en meer te koop zijn. Het fokdoel van de fokkerij is het fokken van gezonde gerbils met een lief karakter en goede bouw. Ze bieden ook maatwerk verblijven aan en kunnen klanten adviseren en informeren over gerbils houden en verzorgen. Klanten kunnen een afspraak maken om de gerbils te komen bekijken en meer informatie te krijgen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Gerbil Fokkerij Queenies of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Gerbil Fokkerij Queenies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerbil Fokkerij Queenies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Gerbil Fokkerij Queenies

Bezoekers bekeken ook