Special Pet

Special Pet is een Dierenwinkel gelegen aan Bermweg 296 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Special Pet in Capelle aan den IJssel

Special Pet is een Dierenwinkel gelegen in Capelle aan den IJssel op Bermweg 296.

Special Pet uit Capelle aan den IJssel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Special Pet op de juiste plek. Bij Special Pet kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Bermweg 296 in Capelle aan den IJssel. Je kan Special Pet telefonisch bereiken op: 31 10 441 3742 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://special-pet.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Special Pet is een dierenspeciaalzaak waar zowel online als in de winkel in Capelle aan den IJssel verschillende producten kunnen worden gekocht. Ze hebben een ruim assortiment aan producten voor honden, katten, vogels, knaagdieren, reptielen en aquaria. De dierenspeciaalzaak biedt ook goede service en producten van hoogwaardige kwaliteit. In de winkel zijn er meer dan 300 soorten producten beschikbaar, waaronder aquariumplanten. Daarnaast vindt u bij Special Pet dierenvoeding, dierenverblijven, accessoires en aquaria-artikelen. De winkel heeft een grote afdeling aquaristiek met meer dan 200 aquaria met tropische vissen en planten. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld. U kunt uw bestelling online plaatsen of langs komen in de winkel voor advies en vragen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Special Pet of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Special Pet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Special Pet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Special Pet

Bezoekers bekeken ook