RAWR pets

RAWR pets is een Dierenwinkel gelegen aan Smidt van Gelderstraat 31 in Velsen-Noord.

Meer informatie over RAWR pets in Velsen-Noord

RAWR pets is een Dierenwinkel gelegen in Velsen-Noord op Smidt van Gelderstraat 31.

RAWR pets uit Velsen-Noord hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Velsen-Noord? Dan ben je bij RAWR pets op de juiste plek. Bij RAWR pets kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Smidt van Gelderstraat 31 in Velsen-Noord. Je kan RAWR pets telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rawr-pets.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In deze tekst wordt de nadruk gelegd op het handgemaakte en duurzame design voor huisdieren. Het keramiekassortiment bestaat uit prachtige hondenbakken en verfijnde mokken voor eigenaren, die vakmanschap en verfijning uitstralen. De stoffen gebruiksvoorwerpen weerspiegelen de persoonlijkheid van zowel de hond als de eigenaar. Alle patronen en ontwerpen worden in het eigen atelier boven Haarlem ontworpen en vervaardigd, waardoor ze uniek zijn en nergens anders te koop zijn dan bij de eigen winkel en erkende partners. Daarnaast worden er ook slow feeders aangeboden, zoals de Lila, Weeping Plum, Blush en Transparant. Om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties, kan men zich aanmelden voor updates.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar RAWR pets of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij RAWR pets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RAWR pets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. RAWR pets

Bezoekers bekeken ook