P.A.K.

P.A.K. is een Dierenwinkel gelegen aan Nimrod 8 in Sint Hubert.

Meer informatie over P.A.K. in Sint Hubert

P.A.K. is een Dierenwinkel gelegen in Sint Hubert op Nimrod 8.

P.A.K. uit Sint Hubert hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Sint Hubert? Dan ben je bij P.A.K. op de juiste plek. Bij P.A.K. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Nimrod 8 in Sint Hubert. Je kan P.A.K. telefonisch bereiken op: 31 6 21427579 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.happybird.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Happy Bird is een winkel met een groot assortiment aan artikelen voor papegaaien en parkieten. Ze hebben meer dan 150 modellen papegaaienkooien en een grote collectie speelgoed, voeding en accessoires. Daarnaast hebben ze ook producten voor honden en katten, zoals banken, bedden en manden. Enkele voorbeelden van speelgoed zijn katoenen zitstokken, slijtstokken en verschillende speelgoedsets. Happy Bird is onderdeel van P.A.K. en is gevestigd in Mill, Nederland.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar P.A.K. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij P.A.K.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P.A.K. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. P.A.K.

Bezoekers bekeken ook