Knaagbox

Knaagbox is een Dierenwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over Knaagbox in

Knaagbox is een Dierenwinkel gelegen in op .

Knaagbox uit hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van ? Dan ben je bij Knaagbox op de juiste plek. Bij Knaagbox kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan in . Je kan Knaagbox telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.knaagbox.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Knaagbox is een maandelijkse verrassingsbox met gezonde voeding en natuurlijk speelgoed voor konijnen en cavia's. Veel konijnen en cavia's worden ziek door een ongebalanceerd dieet, dus is het belangrijk om te zorgen voor een gevarieerde voeding. De Knaagbox bevat vezelrijk ruwvoer, gedroogde kruiden en bladeren, geperste hooi- en kruidenblokken en elke maand een op vezels gebaseerd speeltje. De box wordt samengesteld door Dierenarts Loes en wordt maandelijks gratis thuisbezorgd. Er is een aparte Knaagbox voor konijnen en voor cavia's. Daarnaast zijn er ook add-ons beschikbaar, zoals hooiruifjes en knaagbare tunnels. De boxen worden rond de 25e van elke maand verzonden en kunnen tot de 20e van die maand besteld worden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Knaagbox of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Knaagbox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knaagbox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Knaagbox

Bezoekers bekeken ook