KatKado - Webshop

KatKado - Webshop is een Dierenwinkel gelegen aan Industrieweg 8 in Bergeijk.

Meer informatie over KatKado - Webshop in Bergeijk

KatKado - Webshop is een Dierenwinkel gelegen in Bergeijk op Industrieweg 8.

KatKado - Webshop uit Bergeijk hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Bergeijk? Dan ben je bij KatKado - Webshop op de juiste plek. Bij KatKado - Webshop kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Industrieweg 8 in Bergeijk. Je kan KatKado - Webshop telefonisch bereiken op: 31 6 12187079 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.katkado.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Katkado is een winkel die is opgericht met als doel om de beste artikelen voor katten bij de eigenaren thuis te bezorgen. Ze hebben zowel een fysieke winkel in Bergeijk die zeven dagen per week op afspraak geopend is, als een online winkel waar gratis verzending wordt aangeboden bij bestellingen vanaf € 100,- (uitgezonderd het assortiment klimbomen). Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden. Het assortiment van Katkado omvat onder andere klimbomen, speelgoed, krabpalen, eten en drinken, verzorgingsproducten en meer. Daarnaast hebben ze ook een lijst met favoriete producten die ze aanbevelen, zoals boeken over het opvoeden van kittens, luxe reisbenches, drinkfonteinen, tondeuses en krabpalen. Katkado heeft expertise op het gebied van gedragstherapie en vachtverzorging voor katten en helpt eigenaren bij het kiezen van het juiste cadeau voor hun kat. Ze bieden ook contactgegevens en informatie over andere diensten aan.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar KatKado - Webshop of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij KatKado - Webshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KatKado - Webshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. KatKado – Webshop

Bezoekers bekeken ook