Kippenhuizen

Kippenhuizen is een Dierenwinkel gelegen aan Lexmonderwaard in Lexmond.

Meer informatie over Kippenhuizen in Lexmond

Kippenhuizen is een Dierenwinkel gelegen in Lexmond op Lexmonderwaard.

Kippenhuizen uit Lexmond hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Lexmond? Dan ben je bij Kippenhuizen op de juiste plek. Bij Kippenhuizen kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Lexmonderwaard in Lexmond. Je kan Kippenhuizen telefonisch bereiken op: 31 6 13542081 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kippenhuizen.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dit artikel gaat over Kippenhuizen, een specialist in op maat gemaakte kippenhokken en verblijven. Ze bieden verschillende kippenhuizen aan, waaronder een dubbel legnest, Kippenhok Pip van 75x75x160cm, Kippenhok Joep van 100x100x220cm en Kippenhok Saar XL van 125x125x260cm. Deze hokken zijn ook geschikt voor andere dieren. Kippenhuizen hecht veel waarde aan persoonlijke service en helpt graag met het beantwoorden van vragen en het voldoen aan speciale wensen en maten. Het is mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie. Daarnaast kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle kippenhuizen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Kippenhuizen of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Kippenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kippenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Kippenhuizen

Bezoekers bekeken ook