KenDonline

KenDonline is een Dierenwinkel gelegen aan Geen bezoekadres,afhalen alleen op afspraak, Burgemeester Doumastraat 31 in Andijk.

Meer informatie over KenDonline in Andijk

KenDonline is een Dierenwinkel gelegen in Andijk op Geen bezoekadres,afhalen alleen op afspraak, Burgemeester Doumastraat 31.

KenDonline uit Andijk hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Andijk? Dan ben je bij KenDonline op de juiste plek. Bij KenDonline kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Geen bezoekadres,afhalen alleen op afspraak, Burgemeester Doumastraat 31 in Andijk. Je kan KenDonline telefonisch bereiken op: 31 6 39363140 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://kendonline.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: KenD online is een online webwinkel met een groot assortiment producten voor grooming en verzorging van huisdieren, met name honden, katten en paarden. Ze hebben een breed scala aan hondentondeuses, waaronder de Andis en aesculap merken. Daarnaast bieden ze ook regelmatig demonstratiemodellen aan met grote kortingen. Als een tondeuse kapot gaat, biedt KenD online de beste service en een vervangende tondeuse. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor honden, katten en paarden, die uitvoerig getest zijn en bekend zijn in binnen- en buitenland. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste producten. De contactinformatie van KenD online is beschikbaar, evenals de klantenservice die van maandag tot en met vrijdag beschikbaar is.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar KenDonline of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij KenDonline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KenDonline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. KenDonline

Bezoekers bekeken ook