KaJo's groothandel in dierenartikelen

KaJo's groothandel in dierenartikelen is een Dierenwinkel gelegen aan Wijngaard 32 in Woerden.

Meer informatie over KaJo's groothandel in dierenartikelen in Woerden

KaJo's groothandel in dierenartikelen is een Dierenwinkel gelegen in Woerden op Wijngaard 32.

KaJo's groothandel in dierenartikelen uit Woerden hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Woerden? Dan ben je bij KaJo's groothandel in dierenartikelen op de juiste plek. Bij KaJo's groothandel in dierenartikelen kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Wijngaard 32 in Woerden. Je kan KaJo's groothandel in dierenartikelen telefonisch bereiken op: 31 6 43204882 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kajos.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: KaJo's is een groothandel in dierenartikelen die voornamelijk levert aan kleinere en startende ondernemers, maar ook aan gerenommeerde winkels, trimsalons, hondenscholen en dierenartsen. Ze hebben meer dan 10.000 verschillende artikelen in hun assortiment, waaronder merken zoals Trixie, Flamingo, KONG, Lickimat, Puppia en Pinkaholic. Klanten kunnen artikelen bestellen via de webshop en deze worden rechtstreeks bij de leveranciers besteld na ontvangst van de bestelling. Om te kunnen bestellen, moet je werkzaam zijn in de dierenbranche en ingeschreven zijn bij de KvK voor Nederland, een geldig BTW-nummer hebben voor België en Duitsland, of een fokker zijn met een officiële inschrijving van je kennel of cattery. KaJo's heeft een klein magazijn/showroom waar klanten op afspraak welkom zijn. Ze leveren aan klanten in Nederland, België en Duitsland.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar KaJo's groothandel in dierenartikelen of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij KaJo's groothandel in dierenartikelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KaJo's groothandel in dierenartikelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. KaJo’s groothandel in dierenartikelen

Bezoekers bekeken ook