K.D. van Dijk Berlikum B.V.

K.D. van Dijk Berlikum B.V. is een Dierenwinkel gelegen aan Bûterhoeke 62 in Berlikum.

Meer informatie over K.D. van Dijk Berlikum B.V. in Berlikum

K.D. van Dijk Berlikum B.V. is een Dierenwinkel gelegen in Berlikum op Bûterhoeke 62.

K.D. van Dijk Berlikum B.V. uit Berlikum hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Berlikum? Dan ben je bij K.D. van Dijk Berlikum B.V. op de juiste plek. Bij K.D. van Dijk Berlikum B.V. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Bûterhoeke 62 in Berlikum. Je kan K.D. van Dijk Berlikum B.V. telefonisch bereiken op: 31 518 462 456 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://drimble.nl/bedrijf/berlikum/25050990/kd-van-dijk-berlikum-bv.html

Op september 2023 las je op de website het volgende: K.D. van Dijk Berlikum B.V. is een bedrijf dat actief is in de branche Financiële holdings. Het bedrijf is gevestigd op Bûterhoeke 62 in Berltsum, gemeente Waadhoeke. Het is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het kvk-nummer 01017060. Voor meer financiële informatie over het bedrijf kan een kredietrapport worden besteld voor € 9,95. Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op Drimble.nl, dat onderdeel uitmaakt van Matrixian Group B.V.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar K.D. van Dijk Berlikum B.V. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij K.D. van Dijk Berlikum B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K.D. van Dijk Berlikum B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. K.D. van Dijk Berlikum B.V.

Bezoekers bekeken ook