Intratuin Dierenwereld

Intratuin Dierenwereld is een Dierenwinkel gelegen aan Egelantier 70 in Geleen.

Meer informatie over Intratuin Dierenwereld in Geleen

Intratuin Dierenwereld is een Dierenwinkel gelegen in Geleen op Egelantier 70.

Intratuin Dierenwereld uit Geleen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Geleen? Dan ben je bij Intratuin Dierenwereld op de juiste plek. Bij Intratuin Dierenwereld kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Egelantier 70 in Geleen. Je kan Intratuin Dierenwereld telefonisch bereiken op: 31 46 400 0818 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-dierenwereld-geleen

Op september 2023 las je op de website het volgende: Intratuin Dierenwereld Geleen is een tuincentrum en dierenwinkel gelegen in Geleen, Limburg. Ze accepteren verschillende cadeaukaarten als betaalmiddel, waaronder de Intratuin cadeaukaart, VVV cadeaukaart en Nationale Tuinbon. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om een konijn te kopen en daarbij een gratis waardebon te ontvangen voor een gezondheidscontrole bij dierenarts Elke in Geleen. Ook hebben ze een hondendouche waar je gemakkelijk je hond kunt wassen. De kosten hiervoor zijn €7,50 voor de eerste 10 minuten. Om op de hoogte te blijven van activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Intratuin Dierenwereld. Het aanmaken van een account heeft ook vele voordelen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Intratuin Dierenwereld of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Intratuin Dierenwereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Dierenwereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Intratuin Dierenwereld

Bezoekers bekeken ook