Dierplezier

Dierplezier is een Dierenwinkel gelegen aan Lindenplein 7 in Ter Aar.

Meer informatie over Dierplezier in Ter Aar

Dierplezier is een Dierenwinkel gelegen in Ter Aar op Lindenplein 7.

Dierplezier uit Ter Aar hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Ter Aar? Dan ben je bij Dierplezier op de juiste plek. Bij Dierplezier kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Lindenplein 7 in Ter Aar. Je kan Dierplezier telefonisch bereiken op: 31 172 492 009 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dierplezier.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierplezier is een dierenspeciaalzaak die al sinds 1994 bestaat. Ze hebben een winkel in Ter Aar en zijn ook online actief. Bij Dierplezier kun je veilig betalen via iDeal, VISA, Mastercard of American Express. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je binnen 14 dagen retourneren en krijg je je geld terug. In de winkel hebben ze onder andere een uitgebreide collectie kattenmanden en CaniRise halsbanden die op een natuurlijke manier beschermen tegen vlooien en teken. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierplezier of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierplezier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierplezier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierplezier

Bezoekers bekeken ook