RJ Dierbenodigdheden

RJ Dierbenodigdheden is een Dierenwinkel gelegen aan Textielplein 12 in Tilburg.

Meer informatie over RJ Dierbenodigdheden in Tilburg

RJ Dierbenodigdheden is een Dierenwinkel gelegen in Tilburg op Textielplein 12.

RJ Dierbenodigdheden uit Tilburg hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij RJ Dierbenodigdheden op de juiste plek. Bij RJ Dierbenodigdheden kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Textielplein 12 in Tilburg. Je kan RJ Dierbenodigdheden telefonisch bereiken op: 31 13 544 0122 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rj-dierenbenodigdheden.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Op Textielplein 12 in Tilburg is er een winkel die al jarenlang het adres is voor hondenartikelen. Op dit moment is er een uitverkoop met 50% korting op alle lederwaren. Er zijn verschillende aanbiedingen, zoals 3 zakjes hondensnoepjes voor €2,50 en 7 schaaltjes Stuzzy kattenvoer voor €3,00. Daarnaast zijn er nieuwe knaagdierspeeltjes en krabpalen verkrijgbaar, evenals reismandjes, reiskooien, auto boxen, veiligheidsgordels, aanlegpennen en andere benodigdheden voor op reis. Er zijn ook diverse halsbanden, lijnen, tuigjes, muilkorven, snuitjes, easy walkers en trimartikelen verkrijgbaar. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag, met ruime openingstijden. Het telefoonnummer van de winkel is 013-5440122.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar RJ Dierbenodigdheden of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij RJ Dierbenodigdheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RJ Dierbenodigdheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. RJ Dierbenodigdheden

Bezoekers bekeken ook