Hond & Gezond

Hond & Gezond is een Dierenwinkel gelegen aan Stationsweg 45 in Venray.

Meer informatie over Hond & Gezond in Venray

Hond & Gezond is een Dierenwinkel gelegen in Venray op Stationsweg 45.

Hond & Gezond uit Venray hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Venray? Dan ben je bij Hond & Gezond op de juiste plek. Bij Hond & Gezond kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Stationsweg 45 in Venray. Je kan Hond & Gezond telefonisch bereiken op: 31 6 57563515 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://honden-trimsalon-venray.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst wordt de trimsalon Woeffers & More in Venray geïntroduceerd. De trimsalon biedt professionele behandelingen voor alle hondenrassen, waarbij de hond wordt getrimd volgens de rasstandaard of naar wens van de eigenaar. De trimsalon zorgt ervoor dat het verblijf van de hond zo aangenaam mogelijk is en biedt meer dan 10 verschillende behandelingen aan, zoals knippen, scheren, plukken en wassen. Er wordt benadrukt dat elke hond een ander type vacht heeft en dat de salon hier rekening mee houdt. Voor meer informatie kunnen klanten terecht op de website. Daarnaast worden de contactgegevens van de trimsalon vermeld.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hond & Gezond of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hond & Gezond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hond & Gezond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hond & Gezond

Bezoekers bekeken ook