Hipdogs

Hipdogs is een Dierenwinkel gelegen aan A. Plesmanlaan 6 in Kolham.

Meer informatie over Hipdogs in Kolham

Hipdogs is een Dierenwinkel gelegen in Kolham op A. Plesmanlaan 6.

Hipdogs uit Kolham hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Kolham? Dan ben je bij Hipdogs op de juiste plek. Bij Hipdogs kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan A. Plesmanlaan 6 in Kolham. Je kan Hipdogs telefonisch bereiken op: 31 6 11177926 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.hipdogs.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Hipdogs is al meer dan 10 jaar de online hondenboetiek voor Nederland en België. Ze bieden een uniek assortiment aan hondenaccessoires voor alle honden, groot en klein. Bestellingen die doordeweeks voor 16:00 uur worden geplaatst, worden meestal de volgende werkdag bezorgd. Ze hebben een uitgebreid assortiment van merken zoals Puppy Angel, Milk&Pepper, Dolcimpronte, tQel, Jack and Vanilla, Bobby, Crocie, Trixie, Holly Loo en meer. Ze hebben een groot assortiment hondenkleding, draagtassen, buggy's, fietsmanden, speelgoed, halsbanden en voerbakken. Daarnaast kunnen klanten de reviews van klanten lezen over de service en producten. De blog van Hipdogs biedt informatie over hondenschoenen ter bescherming tegen hitte, kou of verwondingen aan de poten, de voor- en nadelen van zwemmen met honden en de beste manier om je hond mee te nemen tijdens een fietstocht.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hipdogs of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hipdogs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hipdogs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hipdogs

Bezoekers bekeken ook