Wikkies hondentuigjes

Wikkies hondentuigjes is een Dierenwinkel gelegen aan Patrijs 129 in Ridderkerk.

Meer informatie over Wikkies hondentuigjes in Ridderkerk

Wikkies hondentuigjes is een Dierenwinkel gelegen in Ridderkerk op Patrijs 129.

Wikkies hondentuigjes uit Ridderkerk hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Ridderkerk? Dan ben je bij Wikkies hondentuigjes op de juiste plek. Bij Wikkies hondentuigjes kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Patrijs 129 in Ridderkerk. Je kan Wikkies hondentuigjes telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.wikkies.nl/c-4748894/privacy-beleid/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Wikkies hondentuigjes in Ridderkerk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals naam, adres en e-mailadres, die worden verstrekt bij het gebruikmaken van hun diensten. De website verzamelt geen gegevens van bezoekers jonger dan 16 jaar zonder toestemming van ouders of voogd. Indien er persoonlijke gegevens van minderjarigen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming, kan dit worden gemeld en worden de gegevens verwijderd. Wikkies hondentuigjes verwerkt persoonsgegevens voor doeleinden zoals het afhandelen van betalingen, verzenden van nieuwsbrieven en het leveren van goederen en diensten. Er worden geen geautomatiseerde beslissingen genomen die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor personen. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. De gegevens worden alleen gedeeld met derden als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, waarvoor de gebruiker zich kan afmelden. Gebruikers hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Klachten kunnen worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De website neemt passende maatregelen om de gegevens te beveiligen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Wikkies hondentuigjes of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Wikkies hondentuigjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wikkies hondentuigjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Wikkies hondentuigjes

Bezoekers bekeken ook