Maya´s Dierenwinkel

Maya´s Dierenwinkel is een Dierenwinkel gelegen aan Nijvergouw 24 in Almere.

Meer informatie over Maya´s Dierenwinkel in Almere

Maya´s Dierenwinkel is een Dierenwinkel gelegen in Almere op Nijvergouw 24.

Maya´s Dierenwinkel uit Almere hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Almere? Dan ben je bij Maya´s Dierenwinkel op de juiste plek. Bij Maya´s Dierenwinkel kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Nijvergouw 24 in Almere. Je kan Maya´s Dierenwinkel telefonisch bereiken op: 31 6 37470871 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.mayasvogelshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Maya's Vogelshop verkoopt uitdagend en verantwoord speelgoed, kooi inrichting en snacks voor alle vogels. Ze hebben een breed assortiment aan favoriet speelgoed, zoals de Buffet Ball en de Woven Piñata. Daarnaast bieden ze ook producten voor de inrichting van de vogelkooi, zoals bodembedekking en zitstokken. Ook hebben ze verschillende snacks voor vogels. Bij Maya's Vogelshop staat kwaliteit voorop en alle producten zijn goedgekeurd voor vogels. Ze bieden gratis verzending vanaf €50 (behalve voor vogelkooien) en als je voor 16:00 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Hun missie is om het welzijn van vogels te bevorderen en hun natuurlijk gedrag te stimuleren door uitdagend speelgoed aan te bieden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Maya´s Dierenwinkel of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Maya´s Dierenwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maya´s Dierenwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Maya´s Dierenwinkel

Bezoekers bekeken ook