VEZ

VEZ is een Dierenwinkel gelegen aan Steenwijkerweg 15 in Marknesse.

Meer informatie over VEZ in Marknesse

VEZ is een Dierenwinkel gelegen in Marknesse op Steenwijkerweg 15.

VEZ uit Marknesse hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Marknesse? Dan ben je bij VEZ op de juiste plek. Bij VEZ kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Steenwijkerweg 15 in Marknesse. Je kan VEZ telefonisch bereiken op: 31 527 204 495 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vez.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Op TerMedia is te lezen dat er een grote groep schildpadden is gedumpt in Voorschoten. Verschillende dieren hadden schildrot. In Noordwijk is een Duitse toeriste omvergelopen door een hond, maar zowel het dier als de baas zijn spoorloos. Op de Molse dierenmarkt zijn standhouders strijdvaardig en komen op voor de dieren. Er is drukte bij de dierenambulance en Omroep West geeft tips over wat je zelf kunt doen. Floortje Dessing is boos over activiteiten als olifanten wassen. De Osse museumtuin wordt omgetoverd tot apotheek voor dieren en koeien eten weegbree tegen maagpijn. Ten slotte meldt Nature Today dat aas etende wolven een natuurlijk proces zijn.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar VEZ of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij VEZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VEZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. VEZ

Bezoekers bekeken ook