Fauna Tropica

Fauna Tropica is een Dierenwinkel gelegen aan Wilhelminalaan 2 in Heesch.

Meer informatie over Fauna Tropica in Heesch

Fauna Tropica is een Dierenwinkel gelegen in Heesch op Wilhelminalaan 2.

Fauna Tropica uit Heesch hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Heesch? Dan ben je bij Fauna Tropica op de juiste plek. Bij Fauna Tropica kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Wilhelminalaan 2 in Heesch. Je kan Fauna Tropica telefonisch bereiken op: 31 6 31576188 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.faunatropica.eu/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst worden verschillende producten genoemd die te koop zijn, zoals een drijvende kweekring, een luchtlift, een kweekgrot, alderkegels, groeipasta, visvoer en een extern filter. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de Ancistrus sp. "Wabenmuster", een vissoort met een honingraat kleurpatroon. Er wordt vermeld dat er binnenkort meer informatie over deze vissoort op de website zal worden geplaatst. Verder wordt er aangekondigd dat er over 3 weken een evenement is genaamd LimBeurs, waar producten gereserveerd kunnen worden via de webshop. Ten slotte wordt er vermeld dat Fauna Tropica betrokken is bij de bouw van de Vivarium 2023 conventie en dat ze de sponsor zijn van het project.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Fauna Tropica of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Fauna Tropica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fauna Tropica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Fauna Tropica

Bezoekers bekeken ook