Brekz Group B.V.

Brekz Group B.V. is een Dierenwinkel gelegen aan Computerweg 2 in Utrecht.

Meer informatie over Brekz Group B.V. in Utrecht

Brekz Group B.V. is een Dierenwinkel gelegen in Utrecht op Computerweg 2.

Brekz Group B.V. uit Utrecht hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Brekz Group B.V. op de juiste plek. Bij Brekz Group B.V. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Computerweg 2 in Utrecht. Je kan Brekz Group B.V. telefonisch bereiken op: 31 30 721 0921 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.brekz.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=googlebusiness

Op september 2023 las je op de website het volgende: Brekz is een online dierenwinkel die als missie heeft om het houden van huisdieren betaalbaar te maken. Ze bieden een breed scala aan producten voor honden, katten en andere huisdieren. Brekz is al meer dan 70 jaar actief en heeft klanten in veel Europese landen. Door online te opereren en geen fysieke winkels te hebben, kunnen ze hun kosten laag houden en klanten lagere prijzen bieden. Bestellen bij Brekz is eenvoudig en veilig, en de meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ze bieden ook een ruime keuze aan topmerken voer, evenals accessoires en diermedicijnen. Voor honden hebben ze onder andere shampoo, borstels, voer- en drinkbakken en speelgoed. Voor katten hebben ze mandjes, krabpalen, speelgoed en verzorgingsproducten. Brekz biedt verschillende betalingsmethoden en een bezorgdienst, en klanten kunnen de app downloaden voor gemakkelijk winkelen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Brekz Group B.V. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Brekz Group B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brekz Group B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Brekz Group B.V.

Bezoekers bekeken ook